Om Firmaet

Advokatfirma Jahaj er stiftet av advokat Marigona Jahaj. Advokatfirma har kontor sentralt i Oslo og Porsgrunn, og tilbyr juridisk rådgivning innenfor både sivile saker og strafferett.            

Hos advokatfirma Jahaj er det en høy etisk standard. Som klient kan du være trygg på at du alltid får fremlagt de mest effektive fremgangsmåtene, som vil gi deg de mest verdifulle løsningene.

Hvert oppdrag er et samarbeid med klienten. Du skal oppdateres og informeres, samt til enhver tid være med på å ta viktige beslutninger i saken din. Sammen er vi sterkere!

Advokat Marigona Jahaj skal hjelpe deg med å stå opp for det som rett og være din støttespiller under hele oppdraget.  Hver sak er unik, og det er derfor viktig med en personlig juridisk veiledning.

Her skal du bli sett, hørt og forstått. Advokaten skal være tilgjengelig og svare på dine henvendelser raskt. Du skal oppleve at din sak er i trygge hender hos en advokat som er engasjert og som vektlegger faglig tyngde i hvert oppdrag. Advokaten skal gi deg råd som er tydelige, velfunderte, ærlige og konstruktive.

Advokatfirma Jahaj vil gjøre rettshjelp tilgjengelig for alle, uavhengig av forutsetninger, språk og kulturell bakgrunn. Juridisk bistand gis på norsk, engelsk og albansk.