About Us

noen få ord

Om oss

LÆR LITT OM

ADVOKATFIRMA JAHAJ

Advokatfirma Jahaj ble stiftet av Marigona Jahaj i april 2018. Størrelsen på firmaet har økt i tråd med økende oppdragsmengde. Vårt team består i dag av 6 personer, hvorav 4 er advokater og advokatfullmektiger. Vi tilbyr juridisk rådgivning på 10 ulike språk – noe vi er svært stolte av.  

 

Advokatfirma Jahaj tilbyr juridisk rådgivning innenfor både sivile saker og strafferett. Våre kunder er både private og næringsdrivende. Vi fører saker over hele landet, og har kontorer i Oslo (hovedkontor) og Porsgrunn. 

Hvert oppdrag er et viktig samarbeid for oss. Som klient skal du oppdateres og informeres, samt til enhver tid være med på å ta viktige beslutninger. Forutsigbarhet for klientene er viktig for oss.

Vi bistår våre klienter med effektiv rådgivning, av høy faglig og etisk kvalitet, på alle stadier av saken. Vi gir ikke råd hvis vi er usikre på rettsområdet og overlater alltid saken til den advokaten med best kompetanse på området.

Gode resultater og fornøyde klienter er vårt mål. Det vil vi oppnå ved å gi ærlige og realistiske råd.  

Våre advokater har lang erfaring innen de fleste rettsområder, men er spesielt flinke innen følgende rettsområder: Barnevernsrett, familierett (barnefordeling og økonomisk oppgjør), trygderett (NAV), strafferett, husleierett, erstatningsrett, kontraktsrett, arbeidsrett, utlendingsrett (UDI). 

Prestasjoner

Du finner oss her

Ønsker du en gratis og uforpliktende samtale?

Fyll ut skjemaet nedenfor og en av våre advokater vil kontakte deg.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.