Advokatfirma Jahaj ønsker alle en god jul og et godt nytt år.

Året 2020 har vært et spesielt og annerledes år for oss alle. Pandemien og den utfordringen den har gitt oss, har utvilsomt gjort hverdagen vår til en annen. Året ble ikke slik vi forventet oss. Vi har opplevd nedstigning, hurtig omstilling til hjemmekontor og den høyeste arbeidsledigheten siden etterkrigsårene.

Vi kommer til å huske året 2020 lenge. Vi har blitt gode på å holde avstand, eksperter på å sprite hender og utviklet oss innenfor digitalisering i rekordfart. For mange mennesker og bedrifter har året vært tøft. Til nå har mange klart seg bra, mens andre opplever utfordringer knyttet til reiserestriksjoner og karantenekrav.

Vi er stolte over hvordan våre medarbeidere, klienter og samarbeidspartnere har håndtert situasjonen og hvor tilpasningsdyktige og løsningsorienterte de har vært.

Vi håper vaksineringen snart kommer i gang, slik at vi forhåpentligvis får en mer normalisert hverdag i 2021.

I år er det viktigere enn noen gang å støtte en organisasjon som jobber for et godt psykisk helsetilbud. Derfor går årets julegave fra Advokatfirma Jahaj til Mental Helse Ungdom (MHU). De gir et viktig tilbud til de unge som trenger noen å snakke med.

Advokatfirma Jahaj sitt motto er at vi er sterkere sammen. Vi har tillitt til at samfunnet har utholdenhet til å fortsette den kollektive innstasen og dugnaden. Pass på dere selv og hverandre i denne vanskelige tiden vi befinner oss i. Vær rause og gode mot hverandre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.