Ny advokat ansatt

Samia Boulebtina er nå ansatt som advokat i Advokatfirma Jahaj.

Tidligere var advokat Boulebtina ansatt i Politidirektoratet, hvor hun jobbet med et bredt utvalg av arbeidsrettslige problemstillinger.

Vi ønsker henne velkommen!

2 thoughts on “Ny advokat ansatt”

  1. Hei,
    Jeg har problemer med å søke familiegjenforening for min mann. Ekteskapet mitt fungerer dårlig og må reise fram og tilbake fra pakistan. Vi har vært gift siden år 2006. På grunn av at jeg må flytte fram og tilbake .fikk jeg aldri jobbet kontinuerlig . Jeg fikk ikke fullført sykepleie studiet mitt. Derfor oppfyller jeg ingen av kravene til udi for å søke visum for min mann. Og det har gått utover vår helse og livskvalitet. Jeg trenger hjelp og bistand. Kan dere hjelpe oss .håper på en positivt tilbake melding.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.